marți, 23 august 2016

Toti barbatii sunt porci, dar vrem egalitate intre sexe

Dacă ești femeia care-mi  va spune: nu-ți face griji, cine te place, te place așa cum ești, nu-mi vorbi. Văd zeci de video-uri în care ”săracile” femei sunt încurajate să nu se schimbe, pentru că de fapt societatea le-a băgat în minte că sunt urâte, sau subapreciate. Diferența este că multe dintre aceste femei confundă schimbarea cu evoluția.  

Nu, nu îmi e milă de femeile care sunt ”discriminate”. Asta în afara cazului în care trăiești într-una dintre țările în care încă nu ai dreptul la educație, sau ești considerată obiectul bărbatului de lângă tine. Dacă ai auzit doar de cluburi, nu te plânge că bărbatul te trimite în bucătărie. Dacă te plângi că toți bărbații sunt niște porci, iar după îmi spui că vrei ca femeile și bărbații să fie egali...fă tu calculul, mie nu-mi dă prea bine rezultatul logicii aici. Fii deșteaptă, la naiba! Investește în tine, citește, aleargă, pune-ți ideile în practică, dezvoltă-te personal, iar bărbatul ăla fain pe care îl tot cauți te va găsi singur.

Înainte drama era considerată artă. Astăzi, dacă dai share postărilor care denigrează foștii iubiți, nu transmiți artă. Transmiți prostie. 

Dacă ești femeie, nu spune asta precum ai fi ceva deosebit de prețios. Fii om, și dă-ți singură sens caracterului tău. Vei vedea că nu te vei mai simți vulnerabilă sau pierdută în lume.

Fă ceva pentru tine și găsește-ți singură locul. Lasă drama pe seama actorilor, și pune realitatea pe seama ta !
                                                                                                              Cu drag,
                                                                                                                          tot o ea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu