miercuri, 24 august 2016

SNSP'A Possible!

Te plângi mereu că nu o să îți folosească ce înveți la facultate? Stai liniștit, sunt alte cursuri mai ciudate decât cele pe care le ai tu! Despre ce vorbesc mai exact? Îți povestesc mai jos.

Dacă ești unul dintre fanii declarați ai lui Harry Potter, aici trebuie să mergi. La Universitatea de stat din Maryland, sau la cea din Ohio, vei învăța cum celebra ecranizare a lui J. K. Rowling se poate regăsi în realitatea cotidiană. Mai exact, studiază ideea de câini cu trei capete, mătură zburatoare sau bastoane magice care pot distruge orice. Cui îi trebuie mașină când poți să-ți iei mătura și să zbori la cursuri, nu? Cel puțin așa știi că scapi de nervii din trafic!

Despre ce se studiază la Universitatea din Carolina de Sud? Despre Lady Gaga. Da, uite că oricât de mult a încercat diva să șocheze, cred că cel care m-a șocat cu adevărat a fost profesorul care a propus să se predea acest curs. Bărbatul e foarte pasionat de artistă, așa că...Ale-Alejandro, treci și învață că mâine ai examen!

Și încă ceva! Sigur atunci când proful de latină te bătea la cap să înveți, în mintea ta se tot învârtea întrebarea: de ce?! mă întreabă cineva la interviul de angajare dacă știu latina? Ei bine, dacă-ți scapă un cuvânt urât, poți să-i spui: ”Sit venia verbo”(iartă-mă pentru cuvantul spus)și sigur îl pui un pic pe gânduri pe angajator.
Ideea este că la Universitatea din Texas există un curs de limbi inventate. Îți amintești de Klingoniana din Star Trek?(era limba vorbită de extratereștri). Profii de acolo te învață cum să utilizezi limbajul inventat, în societatea de astăzi. Sincer, înainte să-ți bei cafeaua, e greu să vorbești și limba română!


Pentru azi atât a fost, până atunci...Abra-cadabra-hocus-pocus...treci și învață pentru restanță!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu